Website

Cruise America T-17 Truck Camper - Dansk

Lej din autocamper hos KILROY.

Interrail i Europa

Tag på Interrail i Europa med KILROY. Få den vildeste oplevelse, når du besøger de lokale og autentiske afkroge på din rejse rundt i Europa.

Hvad er en overland-tur?

Her får du alt du bør vide om en overlandtur, og hvad konceptet egentlig er, når du rejser off the beaten track sammen med andre eventyrere fra hele verden!

Santa Barbara City College | KILROY

Vi tilbyder gratis studievejledning til dig der drømmer om at studere på SBCC i solrige Californien. Vi svarer på alle dine spørgsmål og vi fortæller dig, hvordan du får råd til at læse på SBCC, hvor du kan bo, hvad du kan læse og vi hjælper dig med ansøgningen. Nemmere bliver det ikke!

Frivilligt arbejde i Namibia

Bliv frivillig i Nambia og arbejde med bl.a. det lokale dyreliv eller på en lokal skole. Der er masser af spændende opgaver i forbindelse med projektet. Læs mere om muligheden her: https://www.kilroy.dk/aktiviteter/frivilligt-arbejde/afrika/namibia

University of Otago

Læs et semester eller to eller hele din bachelor, kandidat, Ph.D. eller Summer School på University of Otago på New Zealands smukke sydø. Vi giver dig gratis studievejledning og der er ingen skjulte gebyrer nogen steder.

Kombinér dykning og frivilligt arbejde

Tag til Filippinerne og kombinér dykning med at arbejde frivilligt på dette unikke marinekonserveringsprojekt.

Studier i udlandet | KILROY

Studier i udlandet handler om meget mere end bare uddannelsen. Det handler om at opleve verden, om at møde spændende mennesker og have sit livs oplevelse. Vi tilbyder gratis studievejledning og vi hjælper dig fra A-Z, så dine drømme kan blive til virkelighed.

Læs i Australien

Du kan studere i Australien med KILROY. Eller et helt andet sted. Vi tager os af din ansøgning til dit drømme universitet og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste ved det hele er, at vores studievejledning er gratis.