Website

Sandheden om sabbatåret: Brasilien trailer

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er traileren for de to afsnit i Brasilien.

Sandheden om sabbatåret: Costa Rica trailer

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er traileren for de to afsnit i Costa Rica.

Sandheden om sabbatåret: Colombia trailer

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er traileren for de to afsnit i Colombia.

Sandheden om sabbatåret - Peru trailer

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er traileren for de to afsnit i Peru.

Sandheden om Sabbatåret - Costa Rica Episode 1

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er episode 1 i Costa Rica.

Sandheden om Sabbatåret - Officiel trailer

Sandheden om sabbatåret er en mini-dokumentarserie skudt af de to fynske drenge, Mads og Emil. Se traileren her.

Sandheden om sabbatåret - Brasilien episode 1

I mini-dokumentaren Sandheden om Sabbatåret følger du de fynske drenge Mads og Emil på deres store sabbatårsrejse rundt i Syd- og Mellemamerika. Dette er episode 1 i Brasilien.

Travellers Autobarn - Stationwagon Ford Falcon

Lej denne stationwagon hos KILROY.

Studier i Australien

Læs i Australien med KILROY. Eller i et andet land. Alt er muligt. Vi tager os af din ansøgning til dit drømmeuniversitet, og svarer på alle dine spørgsmål. Det bedste af det hele er at vores studievejledning er gratis.

African Wildlife & Community Project

Our wildlife conservation and rescue takes place over several different properties, helping monkeys, vultures, eagles, and other wild animals. Volunteering at the community program you will play with the local children, help with homework, painting drawing, group activities, and games. You will also be involved with community goals.

Rejs med den Transmongolske og Transsibiriske jernbane

Tag på vilde eventyr fra Rusland til Mongoliet og Kina. Tag på togrejse med den Transmongolske eller Transsibiriske Jernbane. Denne rejse er helt unik og skal opleves mindst en gang i livet. Læs mere om: Den Transsibiriske Jernbane Læs mere om: Den Transmongolske Jernbane