[X] Archive

Spørg os om alt: Det mærkeligste sted du har tisset?

Vi har snakket med vores rejsekonsulenter, og spurgt dem om nogle af de spørgsmål, som vores brugere har stillet dem. Her får du det mærkeligste sted, hvor de har måtte træde af på naturens vegne.

Spørg os om alt: Hvad er den værste beslutning, du har truffet?

Vi har snakket med vores rejsekonsulenter, og spurgt dem om nogle af de spørgsmål, som vores brugere har stillet dem. Her får du de værste beslutninger, de har truffet i forbindelse med at rejse.

Adventure Surf Club

Help us teach disadvantaged kids from a local school valuable life lessons through adventure activities, teamwork, educational classes and sports such as skateboarding, swimming and surfing.

Malawi - Volunteer at Teaching and Sports Projects

Join like-minded volunteers in Malawi and give your vital contribution to improve the level of education, and help the current teachers improve their English and way of teaching or join a diverse Medical Volunteer Project which has huge potential to improve the level of primary health care that is currently provided in the rural communities in...

Tag med på det vildeste eventyr i Mellemamerika

Drømmer du om kridhvide sandstrande, fantastisk natur og et imponerende dyreliv? Så er Mellemamerika dit næste rejsemål! Tag med på denne rundrejse i et af de mest populære backpackerområder i verden.

Lær spansk og rejs rundt: Travelling Classroom i Panama og Costa Rica

Var det noget med at lære spansk mens du rejser rundt i Mellemamerika? Oplev det bedste af Costa Rica og Panama samtidig med, at du lærer spansk. Du får 4 uforglemmelige uger med et mix af spanskundervisning og fede adventure-oplevelser. Læs mere her: http://travels.kilroy.dk/tour/travelling-spanish-classroom/95120/17258

Kombinér frivilligt arbejde med dykning i Mexico.

Få dig et PADI-dykkercertifikat mens du oplever Mexicos smukke koralrev og farverige dyreliv under havets overflade. Du bliver en del af et internationalt team af frivillige, der samarbejde med flere anerkendte organisationer. Du kan være helt sikker på, at din arbejdsindsats har stor betydning for marinelivet. Se videoen her!

Sommerferie i Europa? Tag ud at sejle i Middelhavet!

Tag på den fedeste sejltur i Europa. Tjek de kridhvide huse på de græske øer, tag på opdagelse rundt om partyøen Ibiza eller lad dig forføre af de smukke Kroatiske byer i Adriaterhavet. Du vil ikke fortryde det!

Ø-hop og adventure i Fiji

Et ø-hop i Fiji er en oplevelse ud over det sædvanlige. Ud over de mange bountystrande og smukke øer, venter der dig også adventureoplevelser som skydive eller rafting.

Oplev fantastiske Fiji

Tag med til Stillehavsnationen, Fiji, hvor oplevelserne står i kø og venter på dig. Fiji er det perfekte bountyparadis, og den ene ø er bare smukkere end den anden. Glæd dig til at blive mødt af et højt "BULA" af den ekstremt gæstfrie lokalbefolkning!

Sådan forbereder du dig til din store sabbatårsrejse

Hvordan forbereder man sig på den store sabbatårsrejse? Hvilke overvejelser går man med, når man gerne vil tage flere måneder ud af kalenderen, og bare rejse rundt i verden. Nicklas er netop taget af sted på sin rejse, og KILROY var med i forløbet op til afrejse.