[X] Archive

Frivilligt arbejde på Fiji Marine Conservation Project

Dyk ned i det krystalklare vand og oplev den smukke biodiversitet, som det sydlige Stillehav byder på. Oplev nye dyk hver dag, mens du arbejder frivilligt på at bevare økosystemet i beskyttede områder i Fiji.

Spar 15 % på din adventurerejse i Nordamerika

Drømmer du om at rejse rundt i USA eller Canada med andre unge? Så kan du lige nu spare 15% på din adventurerejse med KILROY. Oplev Vestkysten, Østkysten eller tag med på en fantastisk rejse fra kyst til kyst. Læs mere her: http://travels.kilroy.dk/rejsenyheder/2017/01/solo-yolo-kampagne-usa Book inden 31. januar 2017.

BASE Working Holiday Arrival package

Få en blød start på dit working holiday-eventyr i Australien. Med denne ankomstpakke får du lufthavnstransfer, overnatning på Base Hostel i enten Melbourne eller Brisbane, en jobsøgnings-startpakke ligesom du får hjælp til at oprette bankkonto, skattepapirer og andet praktisk. Læs mere her:...

Grupperejse i Maldiverne

Vi fulgte en grupperejse på deres cruise i Maldiverne. Følg med på eventyret blandt de tropiske øer. Nyd det smukkeste hav, de hvide bountystrande og livet ombord på båden. Læs mere om grupperejser her.

Crossfit på Bali

Kom i topform på Bali. Det føles skønt at komme i form, ser godt ud og giver dig et massivt selvtillidsboost, og med rette! Få de nødvendige redskaber til at blive et bedre dig på vores bootcamp på Bali! Læs mere om crossfit på Bali: http://travels.kilroy.dk/destinationer/asien/indonesien/bali/fitness

Dykning, snorkling og yoga på Maldiverne

Se hvordan vi har kombineret yoga og snorkling i én fantastisk pakke på Rashdoo Island. Maldiverne er et af de mest spektakulære steder i verden, og et absolut 'must visit'. Tjek hvorfor i videoen!

Kitesurfing på Sardinien

På Sardinien finder du nogle af smukkeste strande i Europa samt nogle af de allerbedste kitesurfing-spots. Krystalklart vand, konstant vind, lækkert vejr - ja kort sagt har Sardinien perfekte forhold for kitesurferen. Kombinér dette med det italienske køkken og lokal vin, og du har en fantastisk sommerferie. Læs mere om kitesurfing her:...

Flotte dyk med rejsekonsulenten Freja

Freja har været på utallige dyk, og her får vi nogle af hendes bedste dyk - sammenklippet i én film. Vi ser blandt andet store havskilpadder og hvalhajer. Se de flotte scener under overfladen her.

Surf4Change - Sydafrika

Tag med en gruppe af frivillige og udsatte børn fra et fattigt byområde i Cape Town på en surftur langs Garden Route i Sydafrika. Her får du mulighed for at arbejde frivilligt med to forskellige naturreservater. Læs mere: http://travels.kilroy.net/tour/surf-4-change-group-2/92151/24416

Fitness bootcamp i Thailand

Vil du gerne komme i rigtig god form og samtidig rejse og være i varmen? Du får skræddersyet et rigtig fedt træningsprogram, træner med andre og opnår de mål du sætter dig. Og din nye sunde livsstil, tager du med dig videre. Tag på fitness camp i Thailand og få alle værktøjer for at blive et bedre jeg. Læs mere om fitness boot camp i Thailand.

Frivilligt arbejde i Costa Rica - Project ASIS background

Proyecto Asis er en organisation i Costa Rica dedikeret til wildlife beskyttelse, miljø beskyttelse, uddannelse og opdrættelse af dyr. Project ASIS er et rescue center, spansk skole og center for frivillig. Læs mere om frivilligt arbejde i Costa Rica: