[X] Archive

Frivilligt arbejde med pingviner i Sydafrika - KILROY

Elsker du pingviner? Vil du gøre en forskel? Få erfaring med de søde dyr i Sydafrika og arbejd på dette projekt der involverer fodring, rensning og at hjælpe pingvinerne på dette rescue centre i Sydafrika. Læs mere via linket. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydafrika:

Frivillig i Sydafrika med KILROY - Childrens Recovery Hospital

Som frivillig på 'Hope Journey' får du en lærerig oplevelse og du bliver involveret i mange aspekter af at arbejde på et hospital i udlandet. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydafrika.

Frivilligt arbejde med børn i Sydafrika - Heart for Juniors - KILROY

Leg med børnene, del dine idéer med dine kollegaer og gør dette projekt til en stor succes for børnene fra Sydafrikas townships. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydafrika

Safari i Østafrika - Kenya & Tanzania

Det er en ubeskrivelig følelse når du kommer tæt på det vilde dyreliv i Østafrika og opleve safari med alle dine sanser. Vi kan godt garantere gåsehud! Læs mere om safari i Afrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika - Hearts for Juniors Athlone - KILROY

Hvis du elsker børn og elsker at lege, så er dette projekt for dig. Hjælp søde børn fra udsatte områder i Sydafrika og vær med til at give dem en god dag og et håb om en bedre fremtid. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydafrika.

Frivilligt arbejde i Sydafrika - Mandelas Soweto Kids

Hjælp Soweto Kids i skolen i Sydafrika. Giv en hjælpende hånd til skolens undervisere og gør en forskel for de mange søde børn. Din hjælp og tilstedeværelse betyder mere end du tror. Læs mere om frivilligt arbejde i Sydafrika

Frivilligt arbejde i Vietnam - Ho Chi Minh Food Shop - KILROY

The food shop bliver ledet af en NGO som sammen med lokale laver billig og nærende mad til de fattige i Ho Chi Minh. Kom og hjælp dem i Vietnam! Lær mere om frivilligt arbejde i Vietnam.

Studieliv på RMIT - Læs i Melbourne med KILROY

Fire internationale studerende taler om deres studieoplevelse på RMIT i Melbourne. Se videoen om studielivet på RMIT, campus, arbejdsbyrden, faciliteterne og det sociale liv. Læs mere om: RMIT i Melbourne:

Frivilligt arbejde i Thailand - Singburi - KILROY

Hjælp befolkningen i Singburi i Thailand og undervis de lokale børn i en af de mange landdistrikter hvor børnene ellers ikke ville få undervisning. Du kan også være med til at bygge skoler og lære thai boksning. Læs mere om frivilligt arbejde i Thailand:

Frivilligt arbejde i Cambodia - Samraong, Greenway School

The Greenway School i Pul landsbyen i Samraong i Cambodia underviser børn fra fattige områder, som ellers ikke ville modtage undervisning. Som frivillig får du mulighed for at undervise børnene i engelsk og give dem bedre udsigter for fremtiden. Læs mere om frivilligt arbejde i Cambodja.

Frivilligt arbejde i Costa Rica med KILROY - Animal Rescue Center La Ceiba

I denne video får du en introduktion til "The Jaguar Animal Rescue Center" i Playa Chiquita, en non-profit organisation hvis mål er at hjælpe mishandlede, konfiskerede og skadede dyr og introducere dem til naturen i et beskyttet område. Læs mere om frivilligt arbejde i Costa Rica her.

Surfing i Sri Lanka

Denne surf camp ligger tæt på de hvide sandstrande i surferparadiset Ahangama på den sydvestlige kyst på Sri Lanka. Tropisk klima og perfekte bølger venter på både begyndere og øvede surfere. Se videoen og drøm dig væk! Læs mere om surfing i Sri Lanka.